STOJÍME VŽDY
NA TÉ SPRÁVNÉ
STRANĚ.

NA TÉ VAŠÍ.

Náš tým

Seznamte se s partnery, našimi spolupracujícími advokáty a zaměstnanci.

Petra Fialová

advokátka, členka Mediální rady Unie vydavatelů, členka Spolku pro ochranu osobních údajů

SPECIALIZACE

  • Právo duševního a průmyslového vlastnictví
  • Mediální právo a reklama
  • Ochrana osobních údajů, GDPR
  • Sporná agenda

KONTAKTY

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • anglický jazyk, španělský jazyk

Karel Fiala

advokát, rozhodce Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře ČR a Agrární komoře ČR

SPECIALIZACE

  • Právo informačních technologií
  • Rozhodčí řízení

KONTAKTY

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • anglický jazyk, německý jazyk

Jaroslav Zvolský

advokát, mediátor, rozhodce Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře ČR a Agrární komoře ČR

SPECIALIZACE

  • Mediace
  • Rozhodčí řízení

KONTAKTY

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • ruský jazyk

Zuzana Krumlová

advokátka

SPECIALIZACE

  • Obchodní právo, právo obchodních korporací
  • Mediální právo a reklama
  • Právo duševního a průmyslového vlastnictví
  • Hospodářská soutěž

KONTAKTY

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • anglický jazyk

Adriana Šefčíková

paralegal

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • anglický jazyk, francouzský jazyk, německý jazyk, slovenský jazyk

Zuzana Karlová

paralegal

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • anglický jazyk, francouzský jazyk

Karina Matevosjanová

paralegal

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • anglický jazyk, francouzský jazyk

Petra Fialová

advokátka, členka Mediální rady Unie vydavatelů,
členka Spolku pro ochranu osobních údajů

SPECIALIZACE

  • Právo duševního a průmyslového vlastnictví
  • Mediální právo a reklama
  • Ochrana osobních údajů, GDPR
  • Sporná agenda

KONTAKTY

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • anglický jazyk, španělský jazyk

Karel Fiala

advokát, rozhodce Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře ČR a Agrární komoře ČR

SPECIALIZACE

  • Právo informačních technologií
  • Rozhodčí řízení

KONTAKTY

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • anglický jazyk, německý jazyk

Jaroslav Zvolský

advokát, mediátor, rozhodce Rozhodčího soudu při Hospodářské komoře ČR a Agrární komoře ČR

SPECIALIZACE

  • Mediace
  • Rozhodčí řízení

KONTAKTY

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • ruský jazyk

Zuzana Krumlová

advokátka

SPECIALIZACE

  • Obchodní právo, právo obchodních korporací
  • Mediální právo a reklama
  • Právo duševního a průmyslového vlastnictví
  • Hospodářská soutěž

KONTAKTY

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • anglický jazyk

Karina Matevosjanová

paralegal

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • anglický jazyk, francouzský jazyk

Adriana Šefčíková

paralegal

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • anglický jazyk, francouzský jazyk, německý jazyk, slovenský jazyk

Zuzana Karlová

paralegal

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • anglický jazyk, francouzský jazyk

Lenka Skoupá

paralegal

JAZYKOVÉ ZNALOSTI

  • anglický jazyk, německý jazyk

VZDĚLÁNÍ

  • Univerzita Karlova, Právnická fakulta, Praha – 2. ročník
Ochrana osobních údajů

Údaje získané prostřednictvím registračního formuláře jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

Veškeré takto získané údaje jsou užívány výhradně pro vnitřní potřebu a nejsou poskytovány třetím osobám. S těmito osobními údaji je nakládáno pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

M
Mgr. Fialová Petra

IČ: 66256330
DIČ: CZ7356130100

Sídlo:
Vinohradská 112
Hlavní město Praha

Evidenční číslo ČAK:
09921

Fyzická osoba podnikající dle jiných zákonů než živnostenského a zákona o zemědělství nezapsaná v obchodním rejstříku.

IS ARES - Registr ekonomických subjektů

Mimosoudní řešení sporu mezi advokátem a klientem spotřebitelem
Česká advokátní komora byla dne 5. 2. 2016 pověřena Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR mimosoudním řešením spotřebitelských sporů pro oblast sporů mezi advokátem a spotřebitelem ze Smluv o poskytování právních služeb (na základě zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele ve znění pozdějších předpisů). Internetová stránka tohoto pověřeného subjektu je www.cak.cz.

M

Ochrana osobních údajů

Povinné údaje